Ремонт на покриви в Пловдив – кога ни е необходим наистина

Ремонтът на покрива е задача, която в повечето случаи не търпи отлагане и колкото по-бързо се заемете с нея, толкова по-добре. От една страна проблемите няма да се задълбочат, а от друга – ще ви излезе в пъти по-евтино, защото ще се отстраняват по-малки проблеми и дребни детайли. Но в кои случаи наистина имате нужда от ремонт на покриви в Пловдив? Нека видим.

Ако се чудите дали ремонтът на вашия покрив е належащ, то има няколко отличителни белези, които да ви помогнат да разберете. Имате спешна нужда от ремонт на покрива, ако в дома ви има влага, а по стените и тавана на стаите се е образувал мухъл и плесен. Вероятно се касае за слаб теч или дупки в покривната конструкция, но е добре да се консултирате възможно най-скоро със специалист.

Ако в дома ви има течове е повече от очевидно, че се нуждаете от спешен ремонт на покрива, защото рискувате да повредите целия си дом. Частичен ремонт на покрива се налага, ако има счупени или разместени керемиди, рушащ се комини или има проблеми с хидроизолацията или улуците. Ако проблемът не е от особена вабност по-добре направете ремонта в края на зимата, когато времето е благоприятно за извършването на такива дейности.

Ако сте в региона на град Пловдив и си търсите фирма за ремонт на покрива в Пловдив, то една такава, при това доста добра е Ицко Строй ЕООД. От повече от 10 години фирмата се занимава с ремонт и изграждане на покриви, полагане на хидроизолация, пренареждане и подмяна на керемиди, поправка на улуци и комини и други услуги. Ицко Строй предлага изгодни цени – за изграждане на покрив цената започва от 70 лв. за кв.м., а за ремонт от 16 лв. за кв.м. Освен това, ще получите и гаранция от до 10 години за извършената работа, така, че бъдете напълно спокойни, че няма да имате проблеми с покрива си за един дълъг период от време.